CADCOM är en av Sveriges ledande återförsäljare av program för byggbranschen. Vårt mål är att förse byggingenjörer med de rätta verktygen för att öka produktiviteten.

CADCOM ansvarar bl.a. för försäljning, utbildning och support av MagiCAD i Sverige, vilket är det marknadsledande CAD-programmet i norra Europa inom installationsbranschen.

CADCOMs huvudkontor är placerat i Göteborg men vi verkar även i Stockholm, Örnsköldsvik och Piteå. Idag är vi 17 anställda och är de enda i Sverige som är certifierade att utföra utbildning och support inom MagiCAD. Våra utbildningar håller vi på flera orter runt om i Sverige.

Vi är ett dotterbolag till Progman Oy som är ett finskt programvaruföretag med över 30 års erfarenhet av att utveckla lösningar för installationsbranschen och specialiserat sig på produkter och tjänster för projektering av värme-, rör-, ventilation-, sprinkler- och el-system.

Sedan 2014 är CADCOM och Progman Oy en del av Glodon Group, ett ledande programvaruföretag inom byggbranschen i Kina. Detta har varit ett viktigt steg i den strategiska utvecklingen och är det som kommer att göra det möjligt för oss att globalt utvidga vår verksamhet och utvecklas mycket snabbare än vad som tidigare var möjligt.

Med de senaste, banbrytande verktygen och teknologierna är Progmans och CADCOMs uppdrag att utveckla ledande programvarulösningar för byggbranschen i Europa, Kina och Ryssland. Det gör vi genom att skapa mervärde för våra kunder med produkter och tjänster som fortsätter att överträffa deras förväntningar.

cadcom_om_oss