Vi som jobbar på CADCOM har olika bakgrund, ålder och kunskap. Vi strävar efter en inspirerande och rolig arbetsmiljö där alla respekterar varandra och våra olikheter.

CADCOM som arbetsgivare

Vi på CADCOM är ansvariga för försäljning, utbildning och support av MagiCAD. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg (Nordstan) men vi finns även i Stockholm, Piteå, Umeå och Örnsköldsvik. Vi växer stadigt då efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor och därför söker vi alltid efter kvalificerade personer till våra team inom försäljning, utbildning och support. CADCOM AB är dotterbolag till det finska företaget Progman Oy som sedan 2014 en del av Glodon Group, ett ledande programvaruföretag inom byggbranschen i Kina. Sedan starten 1994 har CADCOM haft en stadig och stark tillväxt. De senaste åren har omsättningen ökat i takt med att vi har expanderat vår personalstyrka.

En plats att trivas på

Vi som jobbar på CADCOM har olika bakgrund, ålder och kunskap. Vi strävar efter en inspirerande och rolig arbetsmiljö där alla respekterar varandra och våra olikheter. Vi ser gärna personer som kan bidra och vill utvecklas inom företaget.

Karriär

Vi letar alltid efter kvalificerade, talangfulla personer och att jobba på CADCOM erbjuder en unik möjlighet att utvecklas och få en nyckelroll i norra Europas ledande programleverantör inom byggbranschen. Med över 30 års erfarenhet inom vår marknad har vi möjlighet att erbjuda våra anställda en trygg anställning på ett ekonomiskt stabilt företag. CADCOM har en avslappnad men professionell företagskultur och ger stora möjligheter för utveckling.

Försäljning

Säljteamet har hand om kundrelationer, kontaktar nya och befintliga kunder för försäljning av våra programvaror och tjänster.

Teknisk support/utbildning

Vårt supportteam har stor förståelse för byggbranschen med varierande arbetsuppgifter som innefattar att supportera kunders frågor kring våra tjänster, stötta kunder i projekt samt att hålla i utbildningar.

Marknadsföring

Marknadsföringen sköter vi internt tillsammans med Progman. Marknadsföringsteamets uppdrag är att nå ut med information kring våra tjänster och skapa publicitet och intresse för våra produkter. Även att ständigt jobba med att stärka varumärket CADCOM.

Som medarbetare hos oss får du:

  • En arbetsplats med god stämning
  • Möjlighet att utvecklas
  • Bra förmåner
  • Kollektivavtal

Lediga tjänster

Välkommen att skicka en öppen ansökan innehållande personligt brev samt CV till David Malmgren (VD) david.malmgren@cadcom.se. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Jobba på CADCOM